Menedzsment

Patrick Wiedemann
Ügyvezető igazgató

Patrick Wiedemann Úr – mint a Reverse Logistics GmbH és a CCR Logistics Systems AG vezérigazgatója – felel a teljes cégcsoportért és globálisan jelenlévő leányvállalataiért. Az ipari mérnök végzettségű vezető 2010 június hónapban csatlakozott az RLG-hoz, mint CFO, majd 2012 január hónaptól a csoport CEO-ja let. A csoport az ő vezetése alatt vált a nemzetközi piaci szereplővé és innovative szolgáltatóvá a termékek teljes életciklusa során felmerülő reverse logisztika területén.

Az RLG-hoz történő csatlakozását megelőzően a Data Modul AG CFO-ja volt közel 10 éven keresztül, ahol a pénzügyi, controlling és adminisztraciós, valamint a nemzetközi üzleti tevékenységekért felelt. Ezt megelőzően 5 éven keresztül a Hilti csoport németországi, lichtensteini és kínai leányvállalatainál tevékenykedett különbőző vezetői poziciókban pénzügyi és controlling területeken.
 

 

Matthias Burger
Ügyvezető igazgató

Matthias Burger a Reverse Logistics Group COO-ja 2017 február hónaptól, mellyel egyidejűleg a ügyvezető igazgatója a Reverse Logistics GMBh-nak és a CCR Logistics Systems AG-nak. Az európai alap üzleti tevékenységért felel, valamint a globális IT és HR szolgáltatások is felügyelete alá tartoznak. Az RLG csoporthoz történő csatlakozását megelőzően a BA fokozatú diplomával rendelkező Burger Úr 2009 óta a Monitor Clipper Partners partnereként dolgozott Európában és volt a RLG stratégiai tanácsadója. Ezt megelőzően a Monitor Group vezetője volt.

 

 

Zsifkovits András,
A CCR Magyarország Kft ügyvezető igazgatója.

Korábbi tevékenységek:

  • Hungaroholding Komplex Zrt (Wallis csoport) projekt manager, majd befektetési igazgató
  • Moellendorf & Company M&A tanácsadó
  • CCR Magyarország Kft értékesítési igazgató