Szakértelem

A CCR egy átfogó, kifejezetten a reverse logisztika optimális megvalósítását célzó szolgáltatási körrel áll partnerei rendelkezésére.

Megoldások kialakítása, fejlesztése – Erősségünk innovatív ötleteinkben mutatkozik meg. Partnereinkkel együtt kidolgozunk az egyedi igényeket kielégítő visszagyűjtési megoldásokat, figyelemmel kísérjük és segítjük megvalósításukat.

• Szaktudás – Szakmai hozzáértésünket az reverse logisztika területén szerzett 15 éves tapasztalatunk biztosítja. Munkatársaink különböző gazdasági ágazatokban szerzett know-how-val rendelkeznek, értik az partnerek igényeit, ismerik a siker kulcsát és kiemelkedő eredményre képesek a csapatmunka során.

• Rugalmasság – A logisztika és újrahasznosítás területén Európa szerte kiépített és folyamatosan fejlesztett, értékes kapcsolatrendszerünk révén rugalmas megoldásokat és minden helyzetre az optimális partner integrálásával kínáljuk szolgáltatásunkat, megoldásainkat.

• Technológiai fejlesztés – Saját fejlesztésű reverse logisztikai IT-rendszer lehetővé teszi a partner- ill. szolgáltatók egységesített rendszerbe történő tökéletes integrációját, mely által lehetővé válik a hatékony adatcsere, a visszagyűjtési folyamatok teljes átláthatósága, valamint az értéknövelő szolgáltatások.

• Nemzetközi kapcsolatok – Egy kézben összefogott, nemzetközi megoldásokat nyújtunk partnereinknek, akik minden országban az egységesen magas szolgáltatási színvonal előnyeit élvezhetik.