Partner előnyök

A CCR a mindenre kiterjedő, egyedi hulladékkezelési és hasznosítási megoldások specialistája.

Szolgáltatásunk keretében teljes jogi megfelelőséget biztosítunk helyi és nemzetközi szinten a teljesítésben közreműködő partnereink tekintetében is. Társaságunk tanúsított minőségi szabványok és folyamatokat alkalmaz. A CCR megoldások lehetővé teszik az anyag áramlások és folyamatok transzparens nyomonkövetését, a költségek és jogi kockázatok közvetlen kontrollját.

 

Hatékonyság
A CCR megoldások az „egy kapcsolati pont az ügyfél számára” alapelvre épülnek rövid megvalósítási idő mellett, a társaság saját fejlesztő csapatának rendelkezésre állásával. Az online rendszer és komplex interfészek biztosítják a szoros összekapcsolódást a partner folyamataival és IT rendszereivel.

Tapasztalat
A CCR megoldások az összetett és nemzetközi csapat iparági tudásán és a szerzett „legjobb megoldási tapasztalaton” alapulnak.

Egyedi, megvalósítható megoldások
Az integrált termék kínálat alapján a CCR megoldások a partnerek igényeinek megfelelően alakulnak ki függetlenül azok bonyolultságától, nemzetközi kiterjedésétől, központi menedzsment és helyi támogatás mellett.

Környezeti előnyök
A CCR megoldások elősegítik másodlagos nyersanyagok felhasználását erősítve ezzel a partner környezeti és társadalmi felelősségvállalását.

Fenntartható partnerség
A CCR hosszútávú kapcsolatot alakít ki partnereivel és közreműködő alvállalkozóival, mely elősegíti a költségek és a szolgáltatások hatékonyságának folyamatos javítását.

Pénzügyi előny
A CCR megoldásainak köszönhetően a kötelezettségből értékek képződnek, mivel bevételt keletkezik az újraértékesítésből. Ez elősegíti új piacok és bevétel források elérését.